Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Aluplast Ideal 4000 5 légkamrás ablakok

A nyílászáró főbb paraméterei:

70 mm széles, ötkamrás rendszer. Azon kívül, hogy az IDEAL 4000 rendszer megfelel a legszigorúbb hő-védő normáinak, modern külsővel rendelkezik, melyek követik a piacon lévő legújabb trendeket. Lekerekített vonalak jellemzik az ablak modern és esztétikus külsejét, megjelenését.

A hosszú évek tapasztalatának és a kiváló minőségű, megbízható termékeiknek köszönhetően Európa összes országán kívül még a távoli Mexicoba is exportálják ablakaikat. A gyártási folyamat és a minőség-ellenőrzés az EU elvárásai szerint folyik, ennek köszönhetően az aluplast nyílászárók számos minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, köztük ISO, TÜV és magyar ÉMI bizonyítvánnyal is.

A gyártó az intelligens anyagfelhasználás és korszerű, technológiai megoldások alkalmazásainak köszönhetően elérte, hogy termékeik mind a gazdaságosság, mind a gyakorlati felhasználás szempontjából különösen versenyképesek legyenek.

Ideal 4000 megfelel azon vevők igényeinek, akik az esztétikumot értékelik.

Aluplast GMBH 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, a profilgyártás terén.

Mindezt éghetetlenségének, korrózióval szembeni ellenállásának, stabilitásánaktökéletes hang-, és hőszigetelésének, mechanikus tulajdonságainak köszönheti.

Német precizitás, garantált minőség!

Szerkezet:

  • 70 mm beépítési mélységű Aluplast IDEAL 4000 hőhídmentes 5 légkamrás műanyag profilrendszer, horganyzott idomacél merevítéssel, nagy rugalmasságú szilikon gumitömítéssel, RAL 9016 standard fehér színben, Hoppe alumínium fehér kilinccsel.

Üvegezés:

  • 4/16/4 rétegrendű fokozott hőszigetelésű Low-E + argon gáztöltésű üveg, U=1.0W/m2K, 37 dB hangszigetelés.

Vasalat:

  • ROTO NT német vasalatrendszer, résszellőzővel, hibásműködés- és leemelésgátlóval.

Az ALUPLAST ablak jellemzői:

  • Hosszú élettartam
  • Karbantartást nem igényel
  • Fokozott biztonság, és stabilitás
  • Ideális hő, és hangszigetelés
  • Könnyű kezelhetőség, egyszerű tisztítás, sima kerekített forma

Az Aluplast Ideal 4000 termékcsalád előnyei:

Az Aluplast Ideal 4000 műanyag ablak profilrendszer 70 mm-es beépítési mélységével és hőhídmentes, 5 kamrás rendszerével a legszigorúbb hőszigetelési normáknak felel meg, mely jelenleg érvényben van a műanyag ablak termékek tekintetében.

A horganyzott idomacél merevítés adja meg profil kiváló stabilitását és hozzájárul hosszú élettartamához.

ROTO NT német vasalatrendszerrel rendelkezik, mely ki lett egészítve résszellőzővel, hibásműködés gátló rendszerrel, valamint leemelés gátló rendszerrel. Így nyújt tökéletes biztonságot a felhasználók számára.

Az Aluplast Ideal 4000 műanyag ablak üvegezése Low-E üveggel készül 4/16/4 rétegrendben, mely pluszban argon gázzal került feltöltésre, ezáltal vált fokozott hőszigetelésűvé. U értéke 1,0 W/m2K, hangszigetelése 37 dB.

A profil nagy rugalmasságú szilikon gumitömítéssel rendelkezik, mely standard módon fehér színű.

Az Aluplast Ideal 4000 műanyag ablak profil kialakítása modern és esztétikus, a szögletes formák íveltté lettek téve, ezáltal harmonikusabbá téve a látványt és az otthonhoz való illeszkedését.

Az Aluplast Ideal 4000 műanyag ablak gyártása és ellenőrzése EU szabványok szerint történik, ebből adódóan rendelkeznek a megfelelő minőségi tanúsítványokkal, ISO, TÜV és ÉMI bizonyítványt is beleértve.

A profil ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem korrodálódik, valamint nem éghető. Ezek csupán plusz esztétikai elvárások egy műanyag ablak termékkel szemben a tökéletes hőszigetelés és hangszigetelés mellett.

Érdemes megemlíteni a hőveszteséget közérthetőbb formában, hiszen így nyújt reális viszonyítási alapot az Ön számára. Amikor a külső hőmérséklet fagyponton van, a szobai hőmérséklet pedig 20 celsius fok, akkor az Aluplast Ideal 4000 műanyag ablak üvegezése olyan csekély hőveszteséget tanúsít, hogy az üveg belső felülete közel 18 celsius fokos. Egy átlagos, hagyományos műanyag ablak esetében, hasonló üvegezéssel, ez a hőmérséklet nem éri el a 13 celsius fokot.

Ez az elsődleges bizonyíték arra vonatkozóan, hogy miért érdemes az Aluplast Ideal 4000 műanyag ablak választása mellett dönteni, hiszen az energia takarékosság az elsődleges cél az ablakcsere esetében.

Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat