Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

KBE Select 70 5 légkamrás ablakok

Megnövelt légmentesség:

A megnövelt felületű külső és belső ütköző tömítés használata garantálja az ablakszárnyak és tokok közötti szigetelést és védelmet. A modern szellőzőrendszerek alkalmazásának köszönhetően az ablakok tökéletesen szellőznek. Amennyiben ehhez hozzáadjuk az általunk alkalmazott tökéletesített vízelvezetési rendszert, akkor egy komplett és modern ablakot kapunk, amely tökéletes ajánlat a kiváló minőséget és optimális megoldásokat elfogadható áron kereső emberek számára.

KBE ablakprofil system jellemzői:

 • KBE greenline német ólom- és kadmiummentes profil
 • 5 kamrás (ablak) kivitel
 • 70 mm-es szerkezeti vastagság
 • “szögletes” vagy “domborított” forma
 • Fekete vagy világosszürke gumitömítés
 • Tüzihorganyzott acél (“U” vagy zártszelvény)
 • Pontos mérettartás
 • Résszellőzés
 • Deformációmentes
 • Hőingadozásra nem reagál
 • Előlégkamrák segítik a jó hang- és hőszigetelést
 • Sima, tisztításbarát felületek
 • Nagy statikai szilárdság
 • Fokozott légzárás
 • Környezetbarát, újrahasznosítható
 • Kényelmes működtetés

KBE a környezetvédelmet is szem előtt tartva greenline névvel jelöli az ólom- és kadmiummentes műanyag profiljait.

Megnövelt merevség:

A Németországban gyártott ötkamrás profilok és a legmagasabb minőségű merevítő acél
együttes eredménye, hogy az ablakok merevek, ellenállóak és nem deformálódnak.

Színek és formák:

A fautánzatú fóliák széles választékának köszönhetően minden lakásbelső és homlokzat új, érdekes külsőt és megismételhetetlenül elegáns karaktert kap.

Megnövelt hőszigetelés:

A hőenergia védelmében meghatározott és megszigorított normák KBE 70 Select ablakok esetében magas ráhagyással kerülnek teljesítésre. A tökéletes hőszigetelő tulajdonságokat az 5 kamrás szárny és tok konstrukcióknak köszönhetően érjük el. Ezeknek a megoldásoknak a használatával tudjuk elérni kategóriájában az egyik legjobb hőszigetelési értéket: U=1,3W/m2K.

100%-ban teljes értékű PVC:

Jelenleg a hazai piacon gyártott ablakok 65%-a regranulátumból van gyártva – azaz újrahasznosított gyártási hulladékból és bedarált használt ablakokból. A legtöbb esetben ezek nehézfémet és ólmot tartalmaznak. A KBE 70 Select ablak gyártásához teljes értékű, ólommentes, a legjobb minőségű polivinil klorid felhasználásával gyártott profilt használunk. Kijelentjük, hogy a profilok gyártása során nem kerül felhasználásra sem feldolgozott gyártási hulladékból sem pedig újrahasznosításból származó PVC.

Az ólommentes greenline technológia felelősségvállalás a környezebarátabb, emberre sem káros műanyagok felhasználásával. Ez aktív részvételt jelent a természet védelmében! A greenline ablakok egyesítik az ökonómiát és az ökológiát a teljesség harmóniájában.

A KBE termékcsalád előnyei:

A KBE Select System műanyag ablak 5 kamrás profillal rendelkezik, beépítési mélysége 70 mm. Formáját tekintve választható szögletes vagy ívelt forma, attól függően, hogy melyik illeszkedik jobban az Ön környezetébe.

Ez a műanyag ablak profil minden tekintetben felülmúlja az elvárásokat, akár a fokozott szilárdságot vesszük alapul, akár a megnövelt hőszigetelést, mindenképpen jó választás.

A profil környezetbarát, emberre nem káros műanyag felhasználásával készült, mely ólommentes és kandiummentes.

A profil előlégkamrákkal rendelkezik, melyek még tovább növelik a hőszigetelést és a hangszigetelést. Ennek köszönhetően nyújtja a legjobb hatásfokot az 5 kamrás műanyag ablak kategóriájában, melynek U értéke 1,3 W/m2K.

A hőszigetelést és hangszigetelést tovább javítja a megnövelt felületű ütköző tömítés, mely kívül és belül egyaránt megtalálható. Ez tökéletes légmentességet biztosít, mely szellőzőrendszerek használatát követeli meg. Ezáltal lesz a leghatékonyabb a helyiség energiatakarékossága, hiszen pontosan annyi levegő cserélődik, amennyire szükség van, és nem több.

A KBE Select műanyag ablak fokozott minőségű merevítő acéllal rendelkezik, mely ellenállóságát növeli, deformálódását szinte nullára csökkenti, ezáltal elképesztően időtálló a nyílászáró.

Plusz kényeztető funkciója a profilnak, hogy tisztításbarát felülettel rendelkezik, sima felülete elképesztően könnyűvé teszi a műanyag ablak tisztítását, valamint ez a műanyag ablak roppant könnyen működtethető.

A KBE Select műanyag ablak esetében az esztétika sem szorul háttérbe, hiszen a széles választékú fóliák révén egyedivé varázsolható a profil, valamint könnyen illeszthető ezáltal a meglévő homlokzat, illetve belső tér szín- és formavilágához.

További előnye a KBE Select műanyag ablak terméknek, hogy 13 mm-es vasalattal rendelkezik, mely fokozott védelmet jelent a betöréssel szemben, továbbá a tömítések úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legkisebb részt takarják ki az üvegfelületből. Nem utolsó sorban, emberre nem káros, teljes értékű PVC alapanyagból készül.

Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat
Szervizelés, műszaki vizsga, eredetiségvizsgálat – minden egy helyen!

Palota Autószerviz

Szervizelés, műszaki vizsga, eredetiségvizsgálat – minden egy helyen!

Megfizethetőség és szakértelem: ez a Palota Autószervíz. Vállalunk teljeskörű szerelést, kárrendezést, biztosításkötést, klímatöltést, alkatrész beszerzést.