Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Műanyag ajtók

Kiváló minőségű műanyag ajtók:

  • A műanyag ajtó a műanyag ablakhoz hasonló gyártási technológiával készül, ebből adódóan a minősége is kiváló.
  • Műanyag ajtók között óriási különbözőségek vannak, elsősorban biztonsági fokozatuknak megfelelően vannak kategorizálva.
  • A választást attól függően kell kivitelezni, hogy beltéri műanyag ajtó szükséges, vagy bejárati ajtóról van szó, hiszen a kettő biztonsági fokozata igen nagy különbözőségeket mutathat.
  • Beltéri műanyag ajtó tekintetében sok esetben csupán a térelválasztás a cél, ellenben bejárati ajtó esetében a bejutást kell megakadályozni, így különleges biztonsági előírásoknak kell megfelelnie az ajtónak.
  • A műanyag ajtónak rengeteg előnye van a többi ajtóhoz képest. Elsősorban sokkal könnyebb és halkabb a működtetése, valamint szín szempontjából is nagy választék áll rendelkezésre, továbbá az ár-érték arány kiváló a műanyag ajtó tekintetében.
Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat
Rövid időn belül kiérünk és megoldjuk a problémát

Vízszerelés Budapesten

Rövid időn belül kiérünk és megoldjuk a problémát

A vízszerelés komoly munka ne bízza akárkire! Mi rövid időn belül kiérünk és elhárítjuk a problémát, legyen az dugulás, csőtörés, vagy csaptörés. Vállalunk javítást, beszerelést, karbantartást és cserét is, legyen szó bármilyen márka termékéről. Hívjon minket, ha gyors és hatékony munkát szeretne látni.