Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Műanyag ajtók

Kiváló minőségű műanyag ajtók:

  • A műanyag ajtó a műanyag ablakhoz hasonló gyártási technológiával készül, ebből adódóan a minősége is kiváló.
  • Műanyag ajtók között óriási különbözőségek vannak, elsősorban biztonsági fokozatuknak megfelelően vannak kategorizálva.
  • A választást attól függően kell kivitelezni, hogy beltéri műanyag ajtó szükséges, vagy bejárati ajtóról van szó, hiszen a kettő biztonsági fokozata igen nagy különbözőségeket mutathat.
  • Beltéri műanyag ajtó tekintetében sok esetben csupán a térelválasztás a cél, ellenben bejárati ajtó esetében a bejutást kell megakadályozni, így különleges biztonsági előírásoknak kell megfelelnie az ajtónak.
  • A műanyag ajtónak rengeteg előnye van a többi ajtóhoz képest. Elsősorban sokkal könnyebb és halkabb a működtetése, valamint szín szempontjából is nagy választék áll rendelkezésre, továbbá az ár-érték arány kiváló a műanyag ajtó tekintetében.
Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat
Cirkó javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Cirkó Szerelő Budapesten

Cirkó javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Tudjuk, milyen kellemetlen tud lenni az, ha nincsen meleg víz, vagy fűtés, ezért szakembereink a javítási munkálatokat az év minden napján éjjel-nappal (0-24) végzik el. Javasoljuk azonban, hogy készülékeit még az előtt javíttassa meg, amennyiben ismeri a hibáit, hogy annak működőképesnek kell lennie, tehát a fűtési szezon előtt.