Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Redőnyök

Műanyag és aluminium redőnyök:

  • A műanyag redőny manapság a legkényelmesebb és legjobb minőségű árnyékolás, mely rendelkezik azzal a nagy előnnyel, hogy szinte bárhová felszerelhető utólagosan.
  • Az árnyékoláson kívül a redőny további hőszigetelést tesz lehetővé, és az sem utolsó szempont, hogy a faredőnnyel ellentétben a teljes sötétítést is lehetővé teszi. Ez főként azok számára jelent igen nagy előnyt, akik gyakorta kénytelenek napközben pihenni, így a nappali világosság teljes mértékben kizárható.
  • A műanyag redőny több előnnyel is rendelkezik a régi faredőnyökkel szemben. Első és legfontosabb előnye a könnyű működtetés, mely abból adódik, hogy a műanyag redőny súlya sokkal kisebb a faredőnyökéhez képest.
  • A modern műanyag redőny zajcsökkentő betétes lefutóval rendelkezik, mely által a működtetés szinte zajmentes, közelében sincs a faredőnyök működtetése során megszokott zajnak.
  • A modern műanyag redőny formatartó és UV stabilizált, mely további előnyöket jelent a faredőnyökkel szemben, nincs vetemedés, nincs eldeformálódás, valamint szín tekintetében is igen nagy a választék, tehát nem feltétlenül kell fehér színben választani.
Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat
Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.