Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Redőnyök

Műanyag és aluminium redőnyök:

  • A műanyag redőny manapság a legkényelmesebb és legjobb minőségű árnyékolás, mely rendelkezik azzal a nagy előnnyel, hogy szinte bárhová felszerelhető utólagosan.
  • Az árnyékoláson kívül a redőny további hőszigetelést tesz lehetővé, és az sem utolsó szempont, hogy a faredőnnyel ellentétben a teljes sötétítést is lehetővé teszi. Ez főként azok számára jelent igen nagy előnyt, akik gyakorta kénytelenek napközben pihenni, így a nappali világosság teljes mértékben kizárható.
  • A műanyag redőny több előnnyel is rendelkezik a régi faredőnyökkel szemben. Első és legfontosabb előnye a könnyű működtetés, mely abból adódik, hogy a műanyag redőny súlya sokkal kisebb a faredőnyökéhez képest.
  • A modern műanyag redőny zajcsökkentő betétes lefutóval rendelkezik, mely által a működtetés szinte zajmentes, közelében sincs a faredőnyök működtetése során megszokott zajnak.
  • A modern műanyag redőny formatartó és UV stabilizált, mely további előnyöket jelent a faredőnyökkel szemben, nincs vetemedés, nincs eldeformálódás, valamint szín tekintetében is igen nagy a választék, tehát nem feltétlenül kell fehér színben választani.
Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat