Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Reluxák

Reluxák:

  • A reluxa megjelenése óta a legnépszerűbb árnyékolási módszer, melynek legnagyobb előnye az összes többi előny közül, hogy bárhol alkalmazható, nem kellenek hozzá speciális körülmények.
  • A reluxa népszerűségének másik oka a roppant széles színválaszték. Szinte lehetetlen olyan színt megjelölni, melyhez illő reluxa ne lenne választható, ebből adódóan könnyű harmonikussá tenni a helyiség színeivel.
  • Nem utolsó szempont, hogy a reluxa kezelése nagyon könnyű és zajmentes, semmilyen energia befektetés nem szükségeltetik hozzá, hiszen könnyű súlya kezeléséhez egy vékony gyöngylánc is elegendő, mely nem csak praktikus, de esztétikus is.
  • A reluxa szerelése igen egyszerű és gyors folyamat, és a fedések gondoskodnak arról, hogy a működtető szerkezet és a rögzítő elemek láthatatlanok legyen a felhasználó számára.
  • Nem utolsó sorban, a reluxa árfekvése nagyon kedvező, nem igényel túl nagy befektetést, ezért azok számára kifejezetten ajánlott, akik minőségi árnyékolást szeretnének, ám a redőnyt nem engedhetik meg maguknak.
Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat
Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Mosogató Szerelő

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten vagy környékén? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet a kapcsolat menüponton keresztül!