Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Szúnyoghálók

Szúnyoghálók:

  • Sokan ismerik azt a bosszantó érzést, amikor nyári melegben kénytelenek az ablakot csukva tartani, mert a szúnyog és rovar invázió lehetetlenné teszi a pihenést. Ennek kiküszöbölésére nagyszerű megoldás a szúnyogháló, illetve rovarháló felszerelése, mely kényelmesebbé teszi a szellőztetést és értékesebbé teszi a pihenés óráit.
  • Igénytől függően választható fix szúnyogháló, illetve mozgatható szúnyogháló. A fix rovarháló csavarkötésekkel van rögzítve, így felszerelés után már nem mozgatható, ezzel ellentétben a mozgatható szúnyogháló egy rugós változat, mely egy mozdulattal eltüntethető, ebből adódóan roppant kényelmes a felhasználó számára.
  • A szúnyogháló tartószerkezetének alumínium az alapanyaga, plusz a rugók acélból készülnek. A mozgatható szúnyogháló lefutó sínben egy-egy kefe gondoskodik arról, hogy ott se jussanak be a rovarok.
  • A szúnyogháló szalagfüggöny egy esztétikus és praktikus megoldás, mely egyre gyakoribb a felhasználók körében, hiszen nem csupán praktikus, de nagyon esztétikus is.
  • Bármely szúnyogháló típust választja, pihenését zavartalanabbá, életét kényelmesebbé teszi.
Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat