Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Szúnyoghálók

Szúnyoghálók:

  • Sokan ismerik azt a bosszantó érzést, amikor nyári melegben kénytelenek az ablakot csukva tartani, mert a szúnyog és rovar invázió lehetetlenné teszi a pihenést. Ennek kiküszöbölésére nagyszerű megoldás a szúnyogháló, illetve rovarháló felszerelése, mely kényelmesebbé teszi a szellőztetést és értékesebbé teszi a pihenés óráit.
  • Igénytől függően választható fix szúnyogháló, illetve mozgatható szúnyogháló. A fix rovarháló csavarkötésekkel van rögzítve, így felszerelés után már nem mozgatható, ezzel ellentétben a mozgatható szúnyogháló egy rugós változat, mely egy mozdulattal eltüntethető, ebből adódóan roppant kényelmes a felhasználó számára.
  • A szúnyogháló tartószerkezetének alumínium az alapanyaga, plusz a rugók acélból készülnek. A mozgatható szúnyogháló lefutó sínben egy-egy kefe gondoskodik arról, hogy ott se jussanak be a rovarok.
  • A szúnyogháló szalagfüggöny egy esztétikus és praktikus megoldás, mely egyre gyakoribb a felhasználók körében, hiszen nem csupán praktikus, de nagyon esztétikus is.
  • Bármely szúnyogháló típust választja, pihenését zavartalanabbá, életét kényelmesebbé teszi.
Webfelügyelet.hu az Ügyfélszolgálat
Gázkazánok javítása, szerelése, karbantartása Budapesten!

Gázkazán javítás

Gázkazánok javítása, szerelése, karbantartása Budapesten!

Magas szinten foglalkozunk fűtésszereléssel, ezen belül is a kazánokkal, cirkókkal. Fix árakkal dolgozunk, gyorsan kiszállunk, ráadásul garanciát adunk a munkánkra! Több évtizedes tapasztalat van már a hátunk mögött, számtalanszor oldottunk már meg komoly feladatokat, így biztos lehet, hogy ha minket választ, akkor nem fog csalódni.